In luna octombrie Grupul Local de Tineri (GLT) a analizat si evaluat dosarele de proiect a 15 grupuri de initiativa de tineri din orasul Ungheni si raionul Ungheni. In urma evaluarii au castigat acele proiecte care au insumat toate cerintele din Ghidul solicitantului.
Asadar, iata care sunt ei: GI Speranta (Manoilesti) “Foisorul”, GI Entuziastii (Costuleni) “Intr-un corp sanatos, o minte sanatoasa”, GI Pro femeie pentru copil (Ungheni) “Micii actori”, GI Delia (Novaia Nicolaevca) “Amenajarea unui loc de agrement in s. Novaia Nicolaevca”, GI Lilia Morari (Ungheni) “Intelege diferenta, respecta realitatea”, GI Optimist (Ungheni) “Arta in decupaj pe lemn”, GI ProUmanum (Ungheni) “Motiveaza-ti individualitatea si marcheaza-ti Eu-l”, GI Tinerele Talente (Ungheni) “Ladita fermecata”, GI Alaturi de copil (Ungheni) “Foaie verde odolean, mandru-i portul unghenean”, GI ProTineret (Ungheni) “Voluntar intr-un oras solidar”, GI Mester Faur (Ungheni) “Mester Faur”. Succes si bravo pentru faptul ca ati ales sa va implicati in solutionarea problemelor din comunitatea voastra.