Dacă eşti tânăr şi îţi pasă de comunitatea în care trăieşti, doreşti să te implici în luarea deciziilor la nivel local, în colectarea de fonduri şi în gestionarea proiectelor de susţinere a iniţiativelor tinerilor, atunci aplică la concursul de selectare a noilor membri ai Grupului Local de Tineri care administrează „Fondul pentru Tineri din Ungheni”.

”Fondul pentru Tineri” îţi va oferi o experienţă inedită de a lucra alături de alţi prieteni şi de a învăţa să colectezi fonduri şi să iei decizii privind comunitatea din care faci parte. Împreună cu alţi tineri din oraşul şi raionul Ungheni, vei avea posibilitatea să organizezi diferite activităţi pentru semenii voştri.

Cine poate participa la Concurs

La concurs pot participa tineri cu vărsta între 16 – 24 ani din localităţile raionului Ungheni care doresc să facă o schimbare în comunitate.

Cum poţi participa

Pentru a participa la concurs, în perioada 07 – 21 septembrie  2012, trebuie sa depui un dosar care va cuprinde CV-ul şi o scrisoare de motivare. Dosarul se va depune la adresa: or. Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501, 507 sau la adresele de email: fc_ungheni@yahoo.com / natalyribcic@gmail.com.

Evaluarea dosarelor depuse la concursul de selectare a noilor membri ai Grupului Local de Tineri  va avea loc pe 24 septembrie  2012.

Persoana de contact : Natalia Rîbcic, tel: (236) 2-53-09, e-mail: fc_ungheni@yahoo.com / natalyribcic@gmail.com