GRUPUL LOCAL DE TINERI CARE ADMINISTREAZĂ „FONDUL PENTRU TINERI DIN UNGHENI” LA FUNDAŢIA COMUNITARĂ UNGHENI RECRUTEAZĂ VOLUNTARI. Astfel, „Fondul pentru Tineri din Ungheni” oferă tinerilor șansa de a ajuta și de a se dezvolta, a câștiga experiență și noi cunoștinte lucrând în echipă spre binele comunității – o valoare inestimabilă şi esențială în educația fiecărui tânăr.

DE CE SĂ FACI VOLUNTARIAT LA FONDUL PENTRU TINERI UNGHENI? – pentru ca să faci ceva folositor pentru tine şi pentru comunitatea din care faci parte. La Fondul pentru Tineri Ungheni  vei intâlni oameni noi și interesanți, vei avea parte de noi experiențe și foarte multe de învățat. Aici o să te dezvolți pentru a deveni un cetățean activ.

CINE POATE PARTICIPA LA CONCURS ?

Orice tânăr din oraşul şi localităţile raionului Ungheni care în sprijinul solidarităţii civice doreşte să se se implice în activităţi de voluntariat pentru comunitate.

CUM  POŢI PARTICIPA LA CONCURS?

Pentru a participa la concurs, în perioada 07 – 21 septembrie  2012, trebuie sa completezi şi să depui un formular de participare pe care îl poţi ridica de la sediul Fundaţiei Comunitare Ungheni pe adresa: or. Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501, 507 sau la adresele de email: fc_ungheni@yahoo.com / natalyribcic@gmail.com.

Evaluarea formularelor de participare depuse la concursul de selectare a voluntarilor va avea loc pe 25 septembrie  2012.

Persoana de contact : Natalia Rîbcic, tel: (236) 2-53-09, e-mail: fc_ungheni@yahoo.com / natalyribcic@gmail.com