Proiect  „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni”

INVITAȚIE DE ÎNSCRIERE LA ATELIERUL DE ARTIZANAT ȘI CLUBURILE PE INTERESE

În cadrul Centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni va fi creat un Atelier de artizanat și 6 Cluburi pe interese pentru organizarea și petrecerea timpului liber a cetățenilor de toate vârstele din Cartierele Berești și Vasilica. Aceste servici culturale pentru cetățeni vor avea o  tematică diversă, orientate atât spre crearea unui loc sigur și prietenos de învățare pentru dezvoltarea abilităților sociale, emoționale și cognitive,  cât și  pentru extinderea orizonturilor și descoperirea pasiunilor și intereselor proprii de învățare prin cooperare.

Aveți nevoie să vă CUNOAȘTEȚII! Să vă DEZVOLȚAȚI! Să deveniți din ce în ce mai BUN!

Aveți nevoie să COMUNICAȚI, să vă faceți PRIETENI, să vă selectați prietenii!

Aveți nevoie să fiți LIBERI, să DECIDEȚI pentru voi și să fiți INDEPENDENȚI !

Aveți nevoie să DEVENIȚI, în fiecare zi, cine trebuie să deveniți!

Aveți înclinații artistice și doriți să promovați sau să ÎNVAȚAȚI tehnici noi în domeniul meșteșugurilor și artizanatului?

Aveți dorința de a crea obiecte hand made UNICE? 

Centrul de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni vă poate ajuta! Această nouă instituție de cultură răspunde nevoilor de socializare, cunoaștere și dezvoltare personala a tinerilor, de comunicare și relaxare a persoanelor adulte și în etate.  Serviciile Centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni vor cuprinde:

Un Atelier de artizanat cu 5 tipuri de activități: broderie tradițională/brodatul costumului popular, croșetare modernă, olărit, împletitul din lozie și pănușă de porumb, meșteritul produselor hand made

și

6 Cluburi pe interese:

  • Clubul de arte plastice (pictură, art & craft)
  • Clubul de artă dramatică (teatru, cor, muzică, dans)
  • Clubul de dezbateri (dezbateri & public speaking)
  • Clubul Seniorilor (organizare timp liber)
  • Clubul de jocuri intelectuale (șah, dame, brain ring)
  • Clubul European (informare)

Vă invităm să vă înscrieți la Atelierul de artizanat click aici și la Cluburile pe interese click aici, fie în calitate de îndrumător sau în calitate de participant, completând cererile de înscriere până pe data de 23 noiembrie 2017. Cererile de înscriere completate vor fi expediate la adresa de e-mail: primaria.ungheni@gmail.com. Dacă aveți întrebări sau neclarități, nu ezitați să vă adresați persoanei de contact/ Liliana TINCU/la telefonul (236) 2 74 39, Primăria municipiului Ungheni. 

Participarea la orele practice tip Master Class în cadrul Atelierului de artizanat și la ședințele /întâlnirile Cluburilor pe interese va fi gratuită, de aceea vor fi acceptate doar persoanele dornice să-și dezvolte creativitatea.

Îndată ce va fi renovat, Centrul de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni va găzdui Atelierul de artizanat și 6 Cluburi pe interese – servicii culturale de la care veți pleca cu siguranță încântați și cu dorința de a reveni.

Pentru mai multe detalii apelați:
Svetlana CIOBANU, manager de proiect
Telefon: 236 23668;
E-mail:
crdd_ungheni@yahoo.com