Proiectul  „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni”

Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu ONG Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă organizează Competiția sportivă la joc de dame în luna noiembrie 2017 în cadrul proiectului „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni”. Proiectul este cofinanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul Programului „Fondul Granturilor Mici“ al „Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale din Republica Moldova”, implementat de către „Fondul de Solidaritate al Poloniei în Moldova”. 

Dacă sunteți amatori ai jocului de dame, doriți să vă dezvolțați un caracter puternic, aveți o pasiune extremă pentru acest sport și doriți să vă faceți prieteni noi, atunci înscrieți-vă în Competiția sportivă la joc de dame „Ungheni – 555 de ani”.

I. Ce reprezintă Competiția sportivă la joc de dame „Ungheni – 555 de ani”?

Competiția sportivă la joc de dame este organizată în scopul popularizării jocului de dame în municipiul Ungheni, în special în rândul locuitorilor de toate vârstele din cele 7 cartiere și al identificării amatorilor jocului de dame pentru pregătirea lor și participarea la concursurile locale, raionale și naționale.

II. Cine poate participa și se poate înscrie în Competiția sportivă la joc de dame „Ungheni – 555 de ani”?

Competiția sportivă la joc de dame se adresează persoanelor fără calificare sportivă din toate cartierele municipiului Ungheni.

III. Care sunt condițiile de participare la Competiția sportivă la joc de dame „Ungheni – 555 de ani”?

Doritorii de a participa la Competiția sportivă la joc de dame vor completa un Formular de înscriere click aici și îl vor expedia până pe data de 24 noiembrie 2017 pe adresa de e-mail: primaria.ungheni@gmail.com sau îl vor prezenta la Primăria municipiului Ungheni bir.205. Mai multe detalii pot fi obținute la telefonul (236) 2 74 39.

Când şi unde va avea loc Competiția sportivă la joc de dame „Ungheni – 555 de ani”?

Competiția sportivă la joc de dame va avea loc pe 30 noiembrie 2017, ora 14:00 la Școala sportivă orășenească în incinta Clubului de șah (str.N. Bălcescu nr.9). 

Regulamentul Competiției sportive la joc de dame „Ungheni – 555 de ani” poate fi descărcat aici. 

Persoana de contact: Svetlana CIOBANU, manager de proiect
Telefon: 236 23668; E-mail: crdd_ungheni@yahoo.com